top of page
Mälardalens IT & Säkerhet

Vi är ert företags 
IT-avdelning när ni vill

Mälardalens IT & Säkerhet är din pålitliga partner för skräddarsydda IT-tjänster och säkerhetslösningar. Med en etablering år 2019 och baserade i Strängnäs, är vårt primära mål att fungera som din företags IT-avdelning när du behöver det som mest. Vi fokuserar på att säkra och optimera den dagliga verksamheten för små- och medelstora företag genom att erbjuda snabb IT-support, effektiv IT-drift och expertkonsultation. Vårt uppdrag är enkelt - att stärka din verksamhet med säkra och effektiva IT-lösningar.

079-326 86 69

Vad behöver du hjälp med?
Välj ett alternativ

Tack för din inlämning!Vi återkommer till dig inom kort.

 1. Nätverksadministration: Konfigurering och underhåll av företagets nätverk, inklusive routrar, switchar, brandväggar och trådlösa nätverk. Detta inkluderar också övervakning av nätverkets prestanda och säkerhet.
   

 2. Serverhantering: Installation, konfiguration och underhåll av serverinfrastruktur, inklusive filservrar, e-postservrar, databasservrar och molnbaserade servrar.
   

 3. Datorsupport: Teknisk support för användarnas datorer och enheter. Detta kan inkludera felsökning, reparationer, programvaruinstallation och uppdateringar.
   

 4. Molntjänster: Konfiguration och hantering av molnbaserade resurser och tjänster, inklusive molnlagring, molnbaserade applikationer och molninfrastruktur som tjänar som en skalbar plattform för företagets IT-behov.
   

 5. Säkerhetstjänster: Implementering av säkerhetslösningar som brandväggar, antivirusprogram, intrångsdetekteringssystem (IDS), intrångsförebyggande system (IPS) och hantering av säkerhetsincidenter.
   

 6. Dataskydd och säkerhetskopiering: Skapande och implementering av strategier för dataskydd, inklusive regelbundna säkerhetskopieringar av data och återställningsplaner för att hantera dataförlustsituationer.
   

 7. IT-projektledning: Hantering och övervakning av teknikrelaterade projekt, inklusive implementering av nya system, uppgraderingar och migreringar.
   

 8. Helpdesk och användarsupport: Tillhandahållande av en hjälpdesk för att hjälpa användarna med tekniska problem, supportförfrågningar och användarutbildning.
   

 9. Telekommunikationstjänster: Hantering av företagets kommunikationsinfrastruktur, inklusive telefonisystem, videokonferenslösningar och VoIP (Voice over IP).

OM OSS

Våra tjänster

Expertis. Intuition. Skicklighet.

network-2402637_1280.jpg
Videospeldesigners
Arbetar på tåg
ÖVERVAKNING

Via vår centrala plattform kan vi övervaka, uppdatera, fjärrstyra, automatisera och hantera era klienter, servrar samt nätverksenheter.

SUPPORT

Vi arbetar med support via e-post, telefon eller via fjärrstyrning. Behövs det besöker vi er för support.
Allt dokumenteras i vårt ärendehanteringssystem och blir spårbart.

IT

Vi utför det mesta som är IT relaterat. Installation av datorer och servrar. Finns det inget nätverk gör vi allt från att dra fram kablage till konfigurerar switchar, brandväggar och wifi. Kontakta oss så ser vi över just era behov.

KONTAKT

ADRESS
Eskilstunavägen 34
645 34 Strängnäs

079-326 86 69

Tack för ditt meddelande!

bottom of page